Generer et sterkt passord

Vis alt | Skjul alt

Dataenes sikkerhet avhenger av styrken på passordet ditt. Et passord anses som sterkt hvis det inneholder minst 16 tegn, inkludert store og små latinske bokstaver, sifre og spesialtegn. Kaspersky Password Manager genererer unike og sterke passord. Du kan angi passordlengden og velge om du vil inkludere sifre, bokstaver og spesialtegn. Du kan bruke passordgeneratoren når du oppretter en ny konto på et nettsted eller endrer passordet for en eksisterende konto.

Generer et sterkt passord

Kaspersky Password Manager lagrer de siste 5 genererte passordene som er kopiert til utklippstavlen, i tilfelle du mister dem. Du kan vise passordene du har kopiert i passordgeneratorens logg. Programmet lagrer kopierte passord på datamaskinen, og synkroniserer dem ikke med alle enheter.

Hvis hvelvet ditt er låst opp, er Passordgenerator tilgjengelig.

Vise passordgeneratorens logg